Restitutiebeleid

Als u niet helemaal tevreden bent met de ontvangen goederen, kunt u deze binnen 30 dagen na ontvangst aan ons retourneren, mits ze in originele, verkoopbare staat zijn.

Eenmaal geretourneerd heb je recht op een omruiling of een terugbetaling, waarbij de kosten van de originele portokosten en de verpakking niet zijn inbegrepen. We kunnen geen artikelen terugbetalen of omruilen die gedragen of gewassen lijken te zijn, of die niet in originele staat zijn.

GRATIS België Retourzendingen

Wij bieden GRATIS retouren aan vanuit België. Neem contact op met onze klantendienst om verder te gaan met de retourzending.

Zorg ervoor dat je een ingevuld retourformulier bij je bestelling voegt. Zorg ervoor dat je retour goed verpakt is en voldoet aan alle voorwaarden die onderaan deze pagina staan. Het kan tot 5 werkdagen duren voordat pakketten die via Bpost naar ons worden teruggestuurd bij ons aankomen, dus wees geduldig.

Wereldwijde Retouren

Retouren van buiten België zijn op eigen kosten. Neem contact op met onze klantendienst als u vragen heeft.

Zorg ervoor dat u een ingevuld retourformulier bij uw bestelling voegt. Zorg ervoor dat je retourzending goed verpakt is en voldoet aan alle voorwaarden die onderaan deze pagina staan vermeld. Het kan tot 5 werkdagen duren voordat pakketten die via Bpost worden geretourneerd bij ons terugkomen, dus wees geduldig.

Retourvoorwaarden en -richtlijnen

- Alle geretourneerde artikelen moeten ongedragen, ongewassen, compleet met originele labels en/of verpakking zijn, indien van toepassing.

- Wij zijn niet verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending van de artikelen.

- Alle artikelen moeten in originele, hersluitbare staat zijn.

- Zorg ervoor dat alle geretourneerde artikelen goed verpakt zijn, zodat ze niet beschadigd raken in de post.

- Zorg ervoor dat alle retourpakketten worden verzonden met een traceerbare, verzekerde service. Wij kunnen geen verantwoordelijkheid nemen voor artikelen die beschadigd of verloren zijn gegaan tijdens het retourtransport.

- Als je een artikel van buiten België terugstuurt, markeer dan duidelijk het pakketje 'RETURNED GOODS', om eventuele douanekosten te vermijden.

- Hush Puppies is NIET verantwoordelijk voor de eventuele kosten voor de terugzending op maat.

- Zorg ervoor dat het retourformulier bij uw goederen is ingesloten, geen enkel formulier kan ertoe leiden dat uw retourzending niet wordt verwerkt.

- Zie onze Voorwaarden voor meer informatie over retourzendingen.